Dec 03, 2022
Det Tysta Köket
Posted by Lars Lerin

[PDF] Det Tysta Köket | by Ê Lars Lerin, Det Tysta Köket, Lars Lerin, Det Tysta K ket I Astrids utanf rskap k nde jag mig hemma Som vilsen ton ring kunde jag identifiera mig med en m nniska som var annorlunda och som liksom jag sj lv aldrig passade in i den g ngse normen Fast p ett annat s tt f rst s S intresserade jag mig f r jordbruket och l rde de rstidsbundna sysslorna Jag h mtade hem korna fr n skogen handmj lkade h ssjade h skar havre och I Astrids utan [PDF] Det Tysta Köket | by Ê Lars Lerin - Det Tysta Köket, Det Tysta K ket I Astrids utanf rskap k nde jag mig hemma Som vilsen ton ring kunde jag identifiera mig med en m nniska som var annorlunda och som liksom jag sj lv aldrig passade in i den g ngse normen Fast p ett a

  • Title: Det Tysta Köket
  • Author: Lars Lerin
  • ISBN: 9188056694
  • Page: 178
  • Format: Hardcover
[PDF] Det Tysta Köket | by Ê Lars Lerin, Det Tysta Köket, Lars Lerin, Det Tysta K ket I Astrids utanf rskap k nde jag mig hemma Som vilsen ton ring kunde jag identifiera mig med en m nniska som var annorlunda och som liksom jag sj lv aldrig passade in i den g ngse normen Fast p ett annat s tt f rst s S intresserade jag mig f r jordbruket och l rde de rstidsbundna sysslorna Jag h mtade hem korna fr n skogen handmj lkade h ssjade h skar havre och I Astrids utan

[PDF] Det Tysta Köket | by Ê Lars Lerin - Det Tysta Köket, Det Tysta K ket I Astrids utanf rskap k nde jag mig hemma Som vilsen ton ring kunde jag identifiera mig med en m nniska som var annorlunda och som liksom jag sj lv aldrig passade in i den g ngse normen Fast p ett a

Erika

Lars Lerin l ser sj lv in texten som ljudbok och g r det alldeles utm rkt Hans lugna st mma passar v l ihop med de korta vardagsbetraktelserna som presenteras Ber ttelsen, eller kanske ber ttelserna, r framf rallt st mningsfulla och jag f r snabbt upp bilder, dofter och ljud n r jag lyssnar Jag hade g rna tagit del av nnu mer.


Amelia

Framf r allt slogs jag av Lerins vackra skildringar.  • [PDF] Det Tysta Köket | by Ê Lars Lerin
    178Lars Lerin
Det Tysta Köket