Dec 09, 2022
Laat me niet alleen
Posted by Renate Dorrestein

Free Read Laat me niet alleen - by Renate Dorrestein, Laat me niet alleen, Renate Dorrestein, Laat me niet alleen Pleidooi tegen de jacht op de eeuwige jeugd en het zogenaamd leeftijdloos ouder worden Met hun afgrijzen van hun eigen ouderdom en hun vastberaden voornemen om die nog decennialang voor zich uit te schuiven bereiken jongeren boven de waarschijnlijk precies het tegendeel van wat een vergrijzende samenleving nu juist dringend nodig heeft respect voor en mededogen metPleidooi Free Read Laat me niet alleen - by Renate Dorrestein - Laat me niet alleen, Laat me niet alleen Pleidooi tegen de jacht op de eeuwige jeugd en het zogenaamd leeftijdloos ouder worden Met hun afgrijzen van hun eigen ouderdom en hun vastberaden voornemen om die nog decennialang voor zich uit te sc

  • Title: Laat me niet alleen
  • Author: Renate Dorrestein
  • ISBN: 9789059650633
  • Page: 203
  • Format: Paperback
Free Read Laat me niet alleen - by Renate Dorrestein, Laat me niet alleen, Renate Dorrestein, Laat me niet alleen Pleidooi tegen de jacht op de eeuwige jeugd en het zogenaamd leeftijdloos ouder worden Met hun afgrijzen van hun eigen ouderdom en hun vastberaden voornemen om die nog decennialang voor zich uit te schuiven bereiken jongeren boven de waarschijnlijk precies het tegendeel van wat een vergrijzende samenleving nu juist dringend nodig heeft respect voor en mededogen metPleidooi

Free Read Laat me niet alleen - by Renate Dorrestein - Laat me niet alleen, Laat me niet alleen Pleidooi tegen de jacht op de eeuwige jeugd en het zogenaamd leeftijdloos ouder worden Met hun afgrijzen van hun eigen ouderdom en hun vastberaden voornemen om die nog decennialang voor zich uit te sc

Bookguide

Snel en met veel plezier uitgelezen Renate Dorrestein teleurstelt nooit.Jammer dat de voorkant van het boek niet te zien is een ouder stel in het water met surfboard en bodyboard onder de arm, allemaal met een zweem van blauw eroverheen Renate Dorrestein vertelt op haar eigen geestig manier in zeven hoofdstukken hoe zij over de toekomst van de vergrijzing denkt Als lid van de baby boomer generatie die allerlei gevestigde waarden overhoop gehaald heeft en die gelooft in de maakbaarheid van een le [...]


Petra

In een kort essay beschrijft Dorrestein de zeven stappen van ouder worden en hoe generaties zich hier tegen proberen te verzetten Vermakelijk zijn de beschrijvingen van televisieprogramma s en tips die dorrestein meegeeft Waar het op neer komt We zijn allemaal bang om ouder te worden en gedragen ons daarom allemaal veel te jong behalve kinderen die enkel nog de voordelen zien van het ouder worden en niet kunnen wachten We moeten niet langer age orexic zijn, genieten van wat we hebben en ons gedr [...]  • Free Read Laat me niet alleen - by Renate Dorrestein
    203Renate Dorrestein
Laat me niet alleen