Jan 28, 2022
Sammen.Brudd.
Posted by Edy Poppy

Free Read Sammen.Brudd. - by Edy Poppy, Sammen.Brudd., Edy Poppy, Sammen Brudd None Free Read Sammen.Brudd. - by Edy Poppy - Sammen.Brudd., Sammen Brudd None

  • Title: Sammen.Brudd.
  • Author: Edy Poppy
  • ISBN: -
  • Page: 285
  • Format: None
Free Read Sammen.Brudd. - by Edy Poppy, Sammen.Brudd., Edy Poppy, Sammen Brudd None

Free Read Sammen.Brudd. - by Edy Poppy - Sammen.Brudd., Sammen Brudd None

Camilla

Jeg husker f rste gang jeg leste denne novellesamlingen s utrolig godt Det var mitt f rste m te med Edy Poppy, og etter bokstavelig talt et par sider var jeg allerede frelst Jeg visste at Sammen.Brudd kom til bli en av mine favorittb ker, og ikke minst at jeg m tte f tak i min nye favorittforfatters roman rimelig kjapt Sammen.Brudd er desidert noe helt for seg selv, og innimellom tok jeg meg selv tenke tanker som Skrev hun virkelig det Leste jeg riktig n Hvordan t r hun , og det fascinerte meg n [...]


Queenoftales (ToyniErica)

Skj rt, vakkert, deilig, poetisk, kvalmende, menneskelig, fantastisk 4.5 stjerne.


Marie

Nette, kvalmende og vakkert skrevne noveller Stilig avslutting formet som et brev til redakt ren sin med frempek og nsker for sin nye roman, sier hun synes hun ikke n dde helt fram med disse novellene, at de ikke var nakne og sanne nok Stilen minner mye om Jenny Hval, m hive meg fort p debut romanen, og gleder meg til mer fra samme hold.  • Free Read Sammen.Brudd. - by Edy Poppy
    285 Edy Poppy
Sammen.Brudd.