Jan 23, 2022
Minun elämäni
Posted by Timo Mäkelä

☆ Minun elämäni ´ Timo Mäkelä, Minun elämäni, Timo Mäkelä, Minun el m ni Helsingin Sanomista tuttu sarjakuva Mies on kuusissakymmeniss Humala on muuttunut irtiotosta turvapaikaksi adrenaliinia pit isi saada apteekista Kukaan ei en kunnioita yksityisyytt Omat unetkin hyppiv t silmille Sarjakuva on tullut siihen ik n ett se saa ja osaa kuvata my s i n karttumista Timo M kel humoristi ja sarjakuvalyyrikko kertoo vanhenemisesta seesHelsingin Sanomista ☆ Minun elämäni ´ Timo Mäkelä - Minun elämäni, Minun el m ni Helsingin Sanomista tuttu sarjakuva Mies on kuusissakymmeniss Humala on muuttunut irtiotosta turvapaikaksi adrenaliinia pit isi saada apteekista Kukaan ei en kunnioita yksityisyytt Omat unetkin hyppi

  • Title: Minun elämäni
  • Author: Timo Mäkelä
  • ISBN: 9529809557
  • Page: 108
  • Format: Paperback
☆ Minun elämäni ´ Timo Mäkelä, Minun elämäni, Timo Mäkelä, Minun el m ni Helsingin Sanomista tuttu sarjakuva Mies on kuusissakymmeniss Humala on muuttunut irtiotosta turvapaikaksi adrenaliinia pit isi saada apteekista Kukaan ei en kunnioita yksityisyytt Omat unetkin hyppiv t silmille Sarjakuva on tullut siihen ik n ett se saa ja osaa kuvata my s i n karttumista Timo M kel humoristi ja sarjakuvalyyrikko kertoo vanhenemisesta seesHelsingin Sanomista

☆ Minun elämäni ´ Timo Mäkelä - Minun elämäni, Minun el m ni Helsingin Sanomista tuttu sarjakuva Mies on kuusissakymmeniss Humala on muuttunut irtiotosta turvapaikaksi adrenaliinia pit isi saada apteekista Kukaan ei en kunnioita yksityisyytt Omat unetkin hyppi

Sirkkis

Osuvia huomioita ik ntymisest  • ☆ Minun elämäni ´ Timo Mäkelä
    108 Timo Mäkelä
Minun elämäni